Wednesday, July 15, 2009

~ANNUAL DINNER~


-02/08/08-
-Sunway Pyramid Grand Ballroom

hehehe..ni la acara yg paling ditunggu2 sepanjang bekerja di Public Bank..pada malam dinner ni la sume make up n dress up macam artis2 hollywood..hahaha sengal..n pada malam ni jugak laa dapat tengok awek2 yg selama nih jujur kat opis menunjukkan belang masing2..tp part yg paling best selain lucky draw adalah sessi fotografi di mana setiap kamera yang ade kat dalam ballroom tuh mesti ade pic kitorang nih..

so..untuk tahun 2009 nih..mintak2 dimurahkan rezeki supaya menang lucky draw n dpt attend dinner yg happening mcm nih serta dapat wat post2 yg lebih mengancam..macam g MTV awards plak..hahaha..

33 comments:

  1. pleasure to find such a good artical! please keep update!! ........................................

    ReplyDelete
  2. 愛,拆開來是心和受兩個字。用心去接受對方的一切,用心去愛對方的所有。......................................................

    ReplyDelete
  3. 成功多屬於那些很快做出決定,卻又不輕易變更的人。而失敗也經常屬於那些很難做出決定,卻又經常變更的人.................................................................

    ReplyDelete
  4. 安安唷~~幸運的日子送給妳(你)滿滿的幸福,也祝福你天天都開心唷..................................................................

    ReplyDelete
  5. 永遠不要躊躇伸出你的手。也永遠不要躊躇接受別人伸出的手。.................................................................

    ReplyDelete
  6. 喜歡看大家的文章,每篇都是一個故事,都是一種心情~~祝大家開心愉快...............................................................

    ReplyDelete